top of page
Fish Swimming

kalankasvatus

Räätälöidyt altaat, nykyaikaiset  laitteistot ja kuljetussäiliöt kalankasvatukseen

40 vuoden kokemus kalankasvatuksesta

KN Composite rakensi ensimmäiset lasikuituiset kalankasvatusaltaansa jo 1980-luvun alussa. Siitä lähtien yritys on kartuttanut osaamistaan kalankasvatusprosesseissa ja pystyy tarjoamaan ratkaisut kalankasvatuksen eri vaiheisiin.

kalankasvatusallas

Kalankasvatusaltaat rakennetaan lähes poikkeuksetta muoteista. KN Compositella on laaja muottikanta, joten yritys pystyy valmistamaan nopeallakin toimitusajalla erilaiset altaat kalankasvatukseen, kuten poikasallas, kasvatusallas ja emokala-allas. Säädettävillä allasmuoteilla voidaan räätälöidä tarvittava altaat kohteen mittojen ja käyttötarkoituksen mukaiseksi. KN Compositen muotit ovat laadultaan sileitä ja lujia, jolloin niihin ei pääse syntymään bakteereita kerääviä koloja. Tuotteet ovat painetestattuja, ja niillä on 2 vuoden takuu.

KN Compositen valikoimassa on myös millilleen rakennettava kestomuoviallas, joka työstetään koneistuksen avulla. Näin KN Compositen altaiden toimitusajat saadaan lyhyeksi.

TULOSSA MUOTTITAULUKKO

kalankasvatus-altaat.jpg
altaat-iso.jpg

kalankasvatUS-
LAITTEISTO

KN Composite on tehnyt jo neljäkymmenen vuoden ajan yhteistyötä eri kokoisten kalankasvatuslaitosten kanssa. KN Compositelta löytyy kaikki laitteistot kalankasvatukseen, kuten haudontakaukalo, tulovesitys, poistovesitys ja altaiden sihtirakenne.

KALANKULJETUSSÄILIÖ

Kalojen siirtovaihe altaasta toiseen tapahtuu punnitus- ja siirtosäiliöiden avulla, jotka ovat kooltaan 420-500 litraa. Kun kalat siirretään toisaalle istutettaviksi, voi kuljetussäiliö olla kooltaan jopa 2600 litraa.

 

KN Compositella on laaja valikoima kuljetussäiliömuotteja lujitemuovisäiliöitä varten. Kestomuovisäiliö taas hitsataan mittojen mukaan levytavarasta. Uudet säiliöt

voidaan siis valmistaa erittäin nopeasti, jopa 3 viikon toimitusajalla.

kalankasvatusaltaat-kn-composite.jpg

KN Composite on teollisuuden muoviratkaisujen ammattilainen,
jolta saa myös seuraavia tuotteita ja palveluita.

PUTKET JA PUTKISTOT

Lujitemuoviputket, kestomuoviputket ja yhdistelmä-putket sekä näiden osat.

altaat ja säiliöt

Lujite- ja kestomuovialtaat sekä -säiliöt. Altaiden ja säiliöiden pinnoitukset.

bottom of page