top of page
putket-ja-putkistot.kn-cp,posite.jpg

PUTKET
JA PUTKISTOT

Vuotojen korjaus
ja putkien kunnon seuranta

Putkien ja putkistojen yllättävät vuodot vaativat nopeita toimia. KN Composite tunnetaan ketteryydestä. Yrityksen varasto pidetään ajantasalla ja päivystysauto on lähtövalmiudessa 24/7. 

 

KN Compositen hyllystä löytyy laaja putkivalikoima: lujitemuoviputki, kestomuoviputki, yhdistelmäputki, sekä näiden osat. Erikoisosat, kuten muovivuorattu teräsventtiili sekä näkölasi pystytään toimittamaan yleensä 2 päivän sisällä.

 

Suurin osa vuototilanteista olisi estettävissä putkistojen kuntoseurannalla. Ennakoiva putkiston huoltosuunnitelma on sekä kokonaistaloudellisesti kannattava että ympäristön huomioiva ratkaisu.

omat muovilaadut ERI KOHTEISIIN

Teollisuuden prosessit ovat erilaisia, jolloin putkien ja putkistojen tarpeet ovat yksilöllisiä. Putkistojen materiaalivalintaan vaikuttaa virtaava neste, lämpötila ja paine. KN Compositella on pitkä osaaminen eri kemikaaleista, jolloin voidaan suositella oikeat muovimateriaalit vaativiinkin käyttökohteisiin.

Muovimateriaalien kemikaalikesto

KEMIKAALIKESTOLUETTELO TULOSSA...

putket-materiaalit-kn-composite.jpg
kn-composite-kuljetukset.JPG
samana päivänä
​paikallE!

Tornio – hyvien kulkuyhteyksien varrella

KN Compositen toimitilat sijaitsevat Torniossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, puolessa välissä Suomea. Varastotuotteet toimitetaan ja asennetaan lähialueille yleensä saman päivän aikana. Tilaustuotteet toimitetaan paikan päälle jopa vuorokaudessa.

KN Compositen muoviasentajat ovat saaneet kiitosta ripeydestään ja reippaudestaan. He tekevät tilannekohtaisen kartoituksen nopeasti paikan päällä. Vauriot korjataan tai vanhat korvataan uudella kohteesta riippuen.

Kokonaisvaltainen kuntokartoitus

Kuntokartoituksessa laaditaan putkiston seurantasuunnitelma, joka ennaltaehkäisee vuotoja ja minimoi yllättäviä tuotannon alasajoja. Kysy myös putkien kunnon seurantajärjestelmästä, KN Controllista.

KN Composite on teollisuuden muovirakentamisen ammattilainen, jolta saa myös seuraavia tuotteita ja palveluita.

altaat ja säiliöt

Lujite- ja kestomuovialtaat sekä -säiliöt. Altaiden ja säiliöiden pinnoitukset.

KONEISTUS-PALVELUT

Muovin, puun ja metallin koneistuspalvelut.

bottom of page