top of page
moottorisuojat-kn-composite.jpg

Turvallisuutta ja toimintavarmuutta lisäävät

teollisuuden suojat

turvallisuus-
ratkaisut
teollisuudelle

Teollisuuslaitosten koneistot ja henkilöstö ovat tuotannosta riippuen eri olosuhteiden armoilla. Haasteellisiin ympäristöihin tarvitaan erilaisia suojia käyttövarmuuden ja työturvallisuuden ylläpitämiseksi.

Erilaiset suojat sekä huuvat suojaavat koneita esimerkiksi kemikaaliroiskeilta, ja lisäävät toimintaympäristöjen turvallisuutta sekä toimintavarmuutta. 

 

KN Composite valmistaa teollisuuden työympäristöihin toimintavarmuutta ja turvallisuutta edesauttavia ratkaisuja, joita edistävät mm. moottorisuoja, akselisuoja, huuva sekä lujitemuoviritilä. Turvallisuustuotteet valmistetaan omissa tuotantotiloissa, jolloin pienet erät voidaan toimittaa jopa viikossa. 

moottorisuoja kAIKKIIN merkkeihin 

Usein unohtuu, että jopa pieni moottori voi aiheuttaa tuotannolle suuria menetyksiä likaisuuden ja ylikuumenemisen vuoksi. KNC Moottorisuoja suojaa moottoreita roiskeilta ja tasaavat niiden lämpöä. Näin ollen moottorisuoja pidentää teollisuuden moottoreiden elinkaarta. KNC moottorisuoja on korroosionkestävä ja kevyt käsitellä. Se eivät myöskään johda sähköä. 

KN Composite valmistaa kaikille merkeille, kuten ABB, Siemens, VEM, SEW ja Grundfos sekä pysty- että vaakamallin moottorisuojia.

Moottorisuojien mittataulukot:

> Vaakamoottorit

> Pystymoottorit

Moottorisuojien kokojen muuntotaulukot:

> Vaakamoottorit ABB M3000 sarja

> Pystymoottorit ABB M3000 sarja

moottorisuojat-kaikki-merkit-kn-composite.jpg
lujitemuoviritilat-kn-composite.jpg

LUJITEMUOVIritilä

Lasikuituritilöitä käytetään kulku- ja hoitotasoissa, kanavien päällä sekä portaina. Lasikuituritilä on kevyt, se kestää korroosiota eikä johda sähköä, jolloin se on mainio ratkaisu teollisuuden kohteisiin. Kvartsipinnoitettu ritilä sopii erinomaisesti öljyisiin ja kosteisiin tiloihin, sillä se ei ole liukas.

KN Composite toimii lasikuituritilöiden maahantuojana, joten varastosta löytyy useiden eri ominaisuuksien lujitemuoviritilät. Ne toimitetaan asiakkaalle valmiiksi muotoon leikattuna ja asennettuna paikalleen. Toimitus jopa saman päivän aikana.

Lujitemuoviritilätaulukot:

> Lujitemuoviritilät

huuva

Huuvat estävät roiskeita ja kemikaalihöyryjä leviämästä ympäristöön. Huuvan asentamisella voidaan ennaltaehkäistä liukastumisia ja kemikaalien aiheuttamia terveydellisiä vahinkoja. Huuva voidaan rakentaa mm. massasuotimien ja -seulojen päälle. 

Huuvat tehdään mittatilaustyönä kohteeseen. Kutsu Ilkka tekemään mittaukset.

kn-composite-huuvat.jpg
kn-composite-moottorinsuojat.jpg

AKSELISUOJA

Akselisuojia käytetään tuotantolinjoissa, missä akselit sijaitsevat koneiden ulkopuolella. Akselisuojilla voidaan välttää takertumisen riskiä liikkuvissa osissa.

KN Compositen valmistuksessa on sekä kiinteä akselisuoja että nivelletty akselinsuojaNivelakselisuoja mahdollistaa jopa 20° akselikulman muutoksen.

 

KN Composite on teollisuuden muoviratkaisujen ammattilainen,
jolta saa myös seuraavia tuotteita ja palveluita.

PUTKET JA PUTKISTOT

Lujitemuoviputket, kestomuoviputket ja yhdistelmä-putket sekä näiden osat.

altaat ja säiliöt

Lujite- ja kestomuovialtaat sekä -säiliöt. Altaiden ja säiliöiden pinnoitukset.

bottom of page