moottorisuojat-kn-composite.jpg

Turvallisuutta ja toimintavarmuutta lisäävät

teollisuuden suojat

turvallisuus-
ratkaisut
teollisuudelle

Teollisuuslaitosten koneistot ja henkilöstö ovat tuotannosta riippuen eri olosuhteiden armoilla. Haasteellisiin ympäristöihin tarvitaan erilaisia suojatoimia käyttövarmuuden ja työturvallisuuden ylläpitämiseksi.

 

KN Composite valmistaa teollisuuden työympäristöihin toimintavarmuutta ja turvallisuutta edesauttavia ratkaisuja: moottorisuojat, akselisuojat, huuvat sekä lujitemuoviritilät.

 

Erilaiset suojat ja huuvat suojaavat koneita mm. kemikaaleilta lisäten toimintaympäristöjen turvallisuutta sekä toimintavarmuutta. Lujitemuoviritilät ovat korroosionkestävä ja pitävä ratkaisu vaativissa teollisuuskohteissa. Turvallisuustuotteet valmistetaan omissa tuotantotiloissa, jolloin pienet erät voidaan toimittaa jopa viikossa. 

moottorisuojat kAIKKIIN merkkeihin 

Usein unohtuu, että jopa pieni moottori voi aiheuttaa tuotannolle suuria menetyksiä likaisuuden ja ylikuumenemisen vuoksi. KNC Moottorisuojat suojaavat moottoreita roiskeilta ja tasaavat niiden lämpöä. Näin ollen moottorisuojat pidentävät teollisuuden moottoreiden elinkaarta. KNC moottorisuojat ovat korroosionkestäviä ja kevyitä käsitellä. Ne eivät myöskään johda sähköä. 

KN Composite valmistaa kaikille merkeille, kuten ABB, Siemens, VEM, SEW ja Grundfos sekä pysty- että vaakamallin moottorisuojia.

HINNASTO TULOSSA.

moottorisuojat-kaikki-merkit-kn-composite.jpg
lujitemuoviritilat-kn-composite.jpg

LUJITEMUOVIritilät

Lasikuituritilöitä käytetään kulku- ja hoitotasoissa, kanavien päällä sekä portaina. Ritilät ovat kevyitä, ne kestävät korroosiota eivätkä johda sähköä. Ne ovatkin mainio ratkaisu teollisuuden kohteisiin. Kvartsipinnoitetut ritilät sopivat erinomaisesti öljyisiin ja kosteisiin tiloihin, sillä ne eivät ole liukkaita.

KN Composite toimii lasikuituritilöiden maahantuojana, joten varastolta löytyy useita eri ominaisuuksien lujitemuoviritilöitä. Ritilät toimitetaan asiakkaalle valmiiksi muotoon leikattuna ja asennettuna paikalleen. Toimitus jopa saman päivän aikana.

LUJITEMUOVIRITILÄTAULUKKO TULOSSA.

huuvat

Huuvat estävät roiskeita ja kemikaalihöyryjä leviämästä ympäristöön. Niiden avulla voidaan ennaltaehkäistä liukastumisia ja kemikaalien aiheuttamia terveydellisiä vahinkoja. Huuvia rakennetaan mm. massasuotimien ja -seulojen päälle. 

Huuvat tehdään mittatilaustyönä kohteeseen. Kutsu Ilkka tekemään mittaukset.

kn-composite-huuvat.jpg
kn-composite-moottorinsuojat.jpg

AKSELISUOJAT

Akselisuojia käytetään tuotantolinjoissa, missä akselit sijaitsevat koneiden ulkopuolella. Akselisuojilla voidaan välttää takertumisen riskiä liikkuvissa osissa.

KN Composite valmistaa sekä kiinteitä akselisuojia että nivellettyjä akselinsuojia. Nivelakselisuojat mahdollistavat jopa 20° akselikulman muutoksen.

 

KN Composite on teollisuuden muoviratkaisujen ammattilainen,
jolta saa myös seuraavia tuotteita ja palveluita.

PUTKET JA PUTKISTOT

Lujitemuoviputket, kestomuoviputket ja yhdistelmä-putket sekä näiden osat.

altaat ja säiliöt

Lujite- ja kestomuovialtaat sekä -säiliöt. Altaiden ja säiliöiden pinnoitukset.